Menu

Nederland Schoon | Supporters Home

January 18, 2015 - Spray Art | Graffiti for you!
Nederland Schoon | Supporters Home

Stichting Nederland Schoon vroeg via bureau ExPRtease aan artiest Ronald Duikersloot hun pipowagen om te bouwen tot Supporters Home. Dit t.b.v. hun landelijke opschoon dagen en de stad- en strand acties. Duikersloot heeft de buitenkant voorzien van graffiti, het interieur voorzien van houten vloerdelen en een achterwand Hall of Fame om zo met alle kussentjes en gordijntjes erbij een mobiel huisje te kunnen presenteren.

Top-voetballer Klaas-Jan Huntelaar is de officiële ambassadeur van Nederland Schoon en heeft deze Supporters wagen feestelijke geopend zoals hier op de fotos is te zien.

De sociaal betrokken kunstenaar Ronald Duikersloot realiseert al jarenlang installaties en brand/merk activaties voor stichtingen, culturele partijen in binnen- en buitenland en de grotere merken en nu staat Nederland Schoon er ook bij in het rijtje.